Stress verminderen met Breathfulness coaching

Maak een afspraak

Breathfulness coaching is een bewezen effectieve manier om stressgerelateerde klachten aan te pakken. Deze methode rust op vier pijlers: ademhaling, voeding, beweging en ontspanning. Tijdens het coachingstraject maak ik je bewust van de rol die deze pijlers in je leven spelen en leer ik je luisteren naar je lichaam. Met praktische oefeningen ontdek je hoe je in contact met je lichaam kunt komen en weer (meer) levensenergie krijgt.

Als breathfulness coach laat ik je graag ervaren wat deze natuurlijke en krachtige therapie voor jou kan betekenen. Breathfulnesscoaching kan een belangrijke bijdrage aan het herstel leveren bij onder meer:

  • depressiviteit
  • burn-out
  • paniekaanvallen
  • slecht slapen
  • fysieke klachten

Breathfulness coaching particulier € 87,50 per uur inclusief BTW
Duo  sessie particulier € 67,50 p.p. per uur inclusief BTW

Klantervaringen

Lieve Daniëlle,

Het is al weer een paar maanden geleden dat ik startte met ademcoaching bij jou, Enigszins sceptisch doch open ben ik erin gegaan, Ik blijf het ongelooflijk vinden hoe ik door deze methode mijn herstel heb kunnen vinden en ben je daar enorm dankbaar voor.
De dag dat Carlo 2 punt 0 is geboren zal ik nooit vergeten.

In 1 woord fantastisch

Liefs Carlo

“Wat een verademing!”

Ik weet nog dat ik zo diep zat dat ik het even niet meer wist en via via met jou (breathfulness)  in contact kwam. Wat een verademing! Dank je wel voor de sessies , elke dag wakker worden vol energie is geweldig.

Pim

“reset knop”

“Hallo, zelf heb ik een aantal ademsessies gehad bij Daniëlle. Ik kijk hier met een positieve ervaring naar terug! Na eerst een goed gesprek te hebben waarin je verteld hoe het met je gaat en waar je mee zit, ga je erna ademen. Hierin begeleid ze je goed mee en helpt je er echt doorheen. Na afloop voelt het alsof je een reset knop hebt ingedrukt en heb je een ontspannen zengevoel. Deze behandeling is zeker aan te raden!”

Fabian

“Onwijs geholpen”

“Vorig jaar ben ik na aanleiding van een trauma terecht gekomen bij DCB Consultancy voor adem therapie. Hele fijne manier om zo van de spanningen in je lichaam af te komen. Dit heeft mij onwijs geholpen al met een aantal sessies ! Als ik de druk op mijn borst weer voel door spanning/stress ga ik heel bewust nog een keer deze ademhalings oefeningen doen om deze druk weg te nemen.

Estelle